Things I Like

Finns så mycket man gillar. Älskar inredningsgrejer som gör att allt i ens hem blir lite mysigare. Älskar att plocka blommor när jag är hemma i sverige och även här i florida.

Dessa favoriter är dom senaste, svensk tenn grejerna var en present från vår producent av vår tv serie Parneviks….som ni ser så känner hon mig väl.

Vasen va ett måste när jag hittade den i Borås. Klong vas!! Tjohooo

Nu ska jag kolla på sista timmarna på The Masters har många fina minnen därifrån när barnen va små.

Kram på er alla

IMG_3689IMG_36864

8 Comments

 1. Hei fine folk! Parneviks ruller og går på skjermen i Norge og dere er helt vidunderlige å se på. Dere er forfriskende laidback 🙂 Men Mia, kjære snille Mia… kan du legge ut hamburgerdressingen din….? Du vet den som er til å dø for?( ref til episoden med Martina Haag). I need it!

  Klem fra Norge!

 2. Emmy Johansson

  Hej mia! Skulle sååå gärna vilja komma i kontakt med dig om en liten sak! Vore så otroligt tacksam för svar! Kram Emmy

 3. Paula Tiverman

  Hejsan!
  Vill börja med att tacka för ett härlig program som givit många skratt 😃 Ni har en härlig familj 💞🌸.
  I så gott som varje avsnitt har du haft på dig en klänning, som du verkar ha i många färger, tycker den är underbarns verkar supermysig. Vill gärna veta om de går att få tag i den någonstans. Om du vill lämna ut de vill säga? Det är en långklänning i trikå ser det ut som, v-ringad med söm i fram i en accentfärg, sömmen räcker hela vägen ner. Har sett dig i färgerna: lila, mintgrön, blå, grå … kan vara någon mer.. den ser så himla skön ut 😃 . Tacksam för svar! 🌸

 4. Hej Mia du har ju gjort min stora dag skulle så gärna vilja ge min dotter en sådan dag hon har kämpat sig igenom så mycket hennes pappa fick en stroke 2008 hon ville inte ta in denna händelse utan blockerade allt 2015 gick jag o hennes pappa isär å då öppnades en ny värld för henne hon bröt ihop helt hamnade i depression som gjorde att hon inte ville leva vi körde flera gånger till sjukhus 2017 fick hon en son som är underbar men depressionen kom tillbaka mer mediciner under denna tiden har hon tagit hand om sin son med hjälp av hennes kille pappa till lilla Edwin ändå så har hon brytt sig om oss andra glömmer aldrig någon å tar hand om sin pappa hon är en underbar person som behöver de extra hon är den bästa dottern som finns om du läser detta så kan du nå mig på piaw22@hotmail.com jag är mamma till Sofie och jag heter Pia Wass jag bor i Åmål och hoppas du kan göra något riktigt fint för henne

 5. Louise Salomonsson

  Skulle vara en dröm att får träffa er. Ni är helt underbar familj.
  Kärlek till er alla.
  Hoppas jag får chansen att får träffa er 😘

  Mvh louise

 6. Tjena Mia,

  Stort taack för senast när jag var hemma hos er, hoppas du mår strålande bra! Jag skulle gärna köra ett poddavsnitt med dig, vore superkul och det är många som frågat efter dig. Vi spelar in i gamla stan i Stockholm. Anger min mailadress så kan du svara mig där.

  Ha det bäst Alexander Pärleros

 7. Good man! Here is nice offer for you.

  http://bit.ly/2ET2UEH

 8. Лучший трейдер CSGO СНГ

  https://vk.com/trade_network

  Лучшие трейдеры, Ушел в плюс, Обмен скинов Дмитрий, Traders Community, Лучший трейрер, Обмен скинов, Покупка скинов

Write a comment

Your email address will not be published.