Avslutningen

Hej hopp alla !

Oj va tiden flyger… I går var sista avsnittet av Parneviks. Även om vi slutade filma precis innan Jul så när programmen sätts igång, då får man vara med om det igen. En vansinnigt rolig resa som  vi gjort med Elk produktion och Tv3 och alla gäster. Vår familj blir bara större och större….Detta har gjort att vi har fått tagit del av några av Sveriges framgångsrikaste personer och intressantaste profiler.

Jag känner mig oerhört priviligerad och tacksam för alla möten vi har och haft.

Känner mig också tacksam för hela svenska folket [känns det som alla tittat i alla fall] för ni verkat gilla vårt program.

Detta har varit lärorikt och lite galet som passar vår familj perfekt. Jag är även stolt över våra barn som har lyckas hålla både skola, jobb och sportaktiviteter samtidigt som vi haft fullt hus med film crew och gäster.

Jag säger med hela mitt hjärta TACK <3

760

13 Comments

 1. Nix Skönvall

  Tack för att Ni bjudit på Er själva! Och hoppas allt går bra för Er. Med lite tur kanske vi kan få en uppföljning om några år

 2. Neeeeej ni är en så härlig familj tråkigt om det inte blir fler avsnitt, hade gärna velat se Zlatan som gäst.

 3. Johanna⭐️

  Ni måste göra en till säsong det gör inte bara er familj större det gör min familj större❤️ Istället för min brorsa och syrra spelar så samlas familjen och har det mysigt mesans vi kollar på Parneviks snälla snälla gör en till säsong

 4. underbara naturliga familj! hela högen. Hoppas allt går bra med alla i fortsättningen.
  Helt OK om det inte blir någon mer säsong.
  Ni har gett oss så mycket gästfrihet, vänskap, samhörighet, uppriktighet..
  Kram till er alla.

 5. Så himla kul att följa programmet – vilken härlig familj! Tack för att ni delade med er – ha det jättebra allihop!

 6. Ni är bäst! Har kollat på er i mer än ett år nu & det är verkligen det bästa som finns!! Älskar er, er kärlek, er energi & att ni verkar ha så sjukt kul med alla gäster, och att alla gäster har känt sig riktigt välkomna! Hade varit kul med ett till \”parneviks jul\” avsnitt, eftersom det nu inte kommer fler avsnitt!<3 Många kramar & pussar // klara

 7. TACK TILL ER ALLA som bjudit in oss till er härliga familj. Jättetråkigt att ni slutar men förståeligt, klokt att avsluta i tid. Ni kommer säkert att ta vara på er tid. Vi hoppas få se nåt enstaka julavsnitt förstås

 8. Jag älskar eran program! Jag tycker ni nästa gång ska ta dit Elsie Lindqvist. Kanske inte är en typisk gäst men hon skulle betyda guld för mig.
  Vi har båda liknande bakgrund och har varit med om saker inge ska behöva ha emot sig fysiskt eller psykiskt.

 9. Hej Mia en tjej från huskvarna 47 år . vill bara säga jag ÄÄÄlskar parneviks program och måste kolla ni är en så otroligt mysig familj vilket ni oxå visar i programmen och du Mia vilken underbar person en sån ja skulle bli kompis me direkt hihih ja men du verkar så himla go mot alla och gullig och tar han om alla. Väntar nu på ett till program ifårn er Kramar ullie från huskvarna vid jönköping småland 😀

 10. Vill bara tacka för att du öppet berättade om din operation och hur du mådde efter det. Har själv gått igenom en behandling som påverkat mina hormoner och jag mår därefter. Varje gång någon offentlig person berättar om sådana händelser så blir det tråkigt nog en tröst. Hoppas du mår bra…själv jobbar jag på det. Tack!

 11. Hej Mia
  Jag är så imponerad av dina klänning med dragkedjor speciellt den orange var köper du dom?

 12. hej
  ni är så härlig familj jag bara älskar serien vill så gärna ha eran adress så vi kan ha kontakt
  många kramar till er❤❤❤

 13. Hello,

  My name is Jessica and I work for Max Exposure, an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
  If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.
  Hope to hear from you soon.

  Jessica S.

  Account Manager

  jessica.sundt@gmail.com

Write a comment

Your email address will not be published.