Savannah GA Roadtrip

När familjen åker road trip det är det bästa jag vet. Kanske för vi är alla samlade och att man hinner “catch up” med varann om livet. Nu åkte vi upp till Savannah Ga där tjejerna går på SCAD College. Savannah är som ett sofistikerat New Orleans. Southern food vilket är comfort food. (typ som köttbullar och mos.) Även shoppingen där var smashing hittade en inredningsbutik och ville typ köpa ALLT….den heter 24e.

Jag har lite resetips!

 1. Packa aldrig för mycket kläder för man inhandlar alltid något på vägen.
 2. Matsäck ska alltid med, behöver inte vara stora grejer kan vara en mandarin och vatten eller nötter etc. När jag flög med 4 barn under 6år så packa jag allttid med bullar och kex. När man sitter sen på planet och farmors bullar gled upp då va det glada barn.
 3. Boka aldrig in för mycket organiserat då blir aldrig något spontant och för mycket måsten . skapar bara stress.
 4. ta med dig en bok och i padden och download readly app så kan ni läsa alla tidningar och böcker man vill. ÄLSKART !
 5. Sist men inte minst glöm inte det Glada humöret ! Allt ska vara kul och blir det jobbiga situationer så gör den rolig. Humor räddar allt.

Puss och Kram Mamma Mia

lippa-och-jeppesavannah

12 Comments

 1. Ni är ju bara bäst älskar erat prugram

 2. Hej Mia!
  Vill du dela med dig av ditt recept på hamburgerdressing som du gör i senaste programmet? Kram!!

 3. Mia!

  Du (och hela din familj!) är så härliga! 🙂
  Längtar till varje tisdag och är så glad och tacksam att vi får följa er! <3
  Jag älskar min mamma, men om jag skulle välja en extra-mamma skulle jag,
  utan minsta tvekan, välja Dig! 🙂 Du verkar vara en sån varm och kärleksfull person! Kram!!

 4. No qusteion this is the place to get this info, thanks y\’all.

 5. Super sympa la coupe du pull, j’aime énormément l’emmanchure ! Ah.. un dimanche au soleil, ça c’est bon, on ne l’avait pas vu depuis bien longtemps !

 6. and quickly realize your mistake. Can't see the video? Watch it here.Video Notes:After you go through the purchase process for Genesis and/or your Child Theme, check your email for a link to download it (There's also a huge amount of very helpful

 7. True indeed. I recently went on a cargo ship for a few months and the entire crew was Filipino. And let me tell you, those boys really let loose.I’ve got some very, ummm, ENLIGHTENING enlightening video footage of one of our parties. Let’s just say that at about ten beers in the shirts come off… well I;d better just stop there.Great people, the Filipinos. Hard as fuck to understand but they’re just so generous and hospitable. Which makes a nice change from the Chinese, who are the most oblivious, inconsiderate people on earth.

 8. hej,jag är , som du, finlanssvensk, och har en del Lapponia men inte just Paloma!Gillar din blogg mycket.Kram Barbrobarbrooverli@hotmail.com

 9. Hey Domokun!!!My kids like the fighting part too!!!It’s true the writers of a lot of children’s stories aren’t that careful to make the plot make sense, but some are worse than others…I agree with you about Mary Poppins, but if I understand correctly, the character in the book she’s based on was actually worse…

 10. Yo, that’s what’s up truthfully.

 11. Nu sunt multumit. Genul asta de intalniri imi ac pofta…si apoi trebuie sa inghit in sec…:|Gandeste-te sa vii si “prin teritoriu”—ar trebui sa iei tu rubrica “Reportaj cu tara de gat”. 😀

 12. something about YOU. He was a STRANGER that you met on the internet and had a drink with, ONCE .and you let him into your condo?! Not trying to judge = just trying to show you how overly trusting you are. You are putting yourself in unsafe positions and you dont realize it. Read about boundaries and please be more careful! (No, this is not your mother. Just another former online-dater who is worrying about you

Write a comment

Your email address will not be published.