Golf och Familj

Nu ska jesper börja spela igen och jag ser så fram emot det.

För mig är detta fantastiskt att han mår bra i kroppen och är frisk…peppar peppar. Hur det än går när han spelar så älskar jag allt runt ikring, uppe tidiga morgnar och sena eftermiddagar med solen som håller på gå ner och woops har man har varit ute i friska luften i 5 timmar. För mig är det också så roligt att resa igen till nya ställen och alla favorit platser i världen vi kommer till. Jag älskar att lyssna på jesper i press konferenser och allt som hör till.

Min man är min största idol.  Jag beundrar honom i hans sätt att alltid ta sig tid för alla oss runt ikring, och alltid alltid tänka på andra först.  Jag vet att jag är lyckligt lottad och känner mig så tacksam.

Hoppas att golf gudarna är med oss nu när golfen börjar igen 2016,

Hur det än blir så kommer vi se till att det blir minnesrikt.

Kramar i massor Mia

images-1

7 Comments

 1. Ni har en underbar familj och det glädjer mig att han kan börja spela igen, han är saknad. Lycka till nu denna säsong..

 2. Härligt! All lycka till er!

  1. Familjen Parnevik

   Tack gulliga Jenny! skickar kärlek till dig

 3. Micke Johansson

  Hej, Härligt att höra att stilikonen ska tillbaka ut på golfbanan igen. Vi är 4 st säljcoacher som har vunnit en resa till Florida i 2 veckor för att vi har vunnit mot andra som säljer Viasat. Vi har jobbat med TV3 och Viasat i 12 år och vi kommer att åka upp mot Jupiter där er härliga och positiva familj bor den 2:a Mars. Planet landar vid kl 15:30 2:a mars i Miami. Vi ska ta hyrbilen och åka upp mot Orlando och besöka Universal Studios och Harry Potters underbara värld och då passerar vi Jupiter och vi undrar om det finns någon chans för oss att bara få komma in och säga hej och ta lite bilder tillsammans med er och se ert fantastiska hus? Skulle verkligen vara något att berätta och visa upp för våra säljare hemma i kalla Sverige samt barn och barnbarn. Hoppas på svar..Kram på er

 4. Härliga Mia !
  Du står med öppna famnen hela tiden ! Älskar ditt sätt att Välkomna folk i din familj.
  Nästa gång du kommer till Närke e Du välkommen till mig! Jag vill få Dig att känna dig välkommen
  Vi tar en helkväll o bara myser. Dricker vin o flabbar! .
  VÄLKOMMEN!

 5. Hej Mia!
  Vi har nyligen flyttat till Union, NJ, från Sverige med våra två barn. Tack vare dig Mia vågade jag höja temperaturen på vår tvättmaskin (top load). Nu kör vi hot på all tvätt. Haha. Tack för att ni förgyller en av våra kvällar som ger oss en blandning av Sverige och USA. Fortsätt vara sådär underbar som du verkar på tv. /Frida

 6. eva ringdahl

  Hej Mia!

  Vilken fantastisk varm utstrålning Du och Din familj visar.
  Helt otroligt! Vilken feeling och omtänksamhet Du visar i Dina tv-program. Inte ett öga är torrt.

Write a comment

Your email address will not be published.